Labora søker etter avdelingsleder for mikrobiologisk avdeling

Labora AS er alltid sultne på økt kompetanse, større prøvevolum, nye metoder og ikke minst engasjerte medarbeidere!

 

Denne gangen er det en engasjert

Avdelingsleder for mikrobiologisk avdeling vi er ute etter.

Vi ser etter deg som står i bresjen for faglig utvikling på mikrobiologiske områder. Du er positiv, sulten på nye utfordringer og får energi av å jobbe med mennesker.

Det er viktig for oss at du tar en aktiv rolle i ledergruppen til Labora og innehar evnen til å motivere og inspirere andre. Du må trives i en hektisk hverdag, være strukturert og ha høy gjennomføringsevne. Som avdelingsleder bør du ha godt humør og lage naturlig god stemning rundt deg. Du trives med god kommunikasjon og tett kundekontakt.

Som avdelingsleder vil du få ansvar for mikrobiologisk avdeling – dette innebærer både drift, faglig ansvar og personalansvar for 8-10 ansatte. Som en del av ledergruppen i Labora vil du være med i utarbeidelsen med budsjetter, strategier og utvikling. Vi trenger at du er aktiv innen kunderådgivning og entusiastisk bidrar til å holde kurs og foredrag.

Som leder av mikrobiologisk avdeling Labora vil du ha personalansvar, samt driftsansvar for mikrobiologisk aktivitet også ved vår avdeling i Tromsø.

Hva kreves av deg?

Minst treårig høyskole/bachelor innen mikrobiologi, bioteknologi, matteknologi eller tilsvarende relevant utdanning. I tillegg må du ha minst tre år med relevant arbeidserfaring, gjerne med personalledelse. Vi legger stor vekt på personlig egnethet.

Hvis dette er jobben for deg – send oss en epost!

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og tiltredelse snarest etter avtale.

Arbeidssted er Bodø, men litt reiseaktivitet må påregnes.

Søknad sendes til karianne@labora.no innen 8. november.

Spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Karianne Jakobsen.

 

VI HOLDER FOLK OG NÆRING I NORD TRYGG OG FRISK