Jørunn

I vår startet denne blide damen hos Labora. Jørunn er ansatt i resepsjonen/prøvemottaket og er dermed førstekontakten for alle som ringer oss eller kommer innom i Klinkerveien 8. Her svarer hun på spørsmål, legger inn alle prøvene vi får, følger opp at innsending/utsending av pakker går som de skal og hun har stålkontroll på alle som går inn og ut av lokalene.

Vi ønsker at alle våre samarbeidspartnere skal bli litt bedre kjent med henne så vi har bedt henne presentere seg litt;

Hvem er Jørunn?

Navn:

– Jørunn Røsnes, men i august blir det Røsnes Pedersen.

Hvor kommer du fra?

-Jeg er fra Frøskeland, i Vesterålen. Flyttet til Bodø for 5 år siden.

Hva har du arbeidet med før du kom hit?

-Jeg har jobbet med litt forskjellig i ungdomstiden, men da jeg var 20 startet jeg på tråler. Der var jeg helt til jeg fikk barn og gikk ut i permisjon.

Kan du fortelle litt annet om deg selv?

-Kom som sagt til Bodø for 5 år siden når jeg møtte min bedre halvdel. Han skal jeg gifte meg med i august!. Jeg har to barn på 2 og 4 år og en bonus som er 8 år.

Hvorfor takket du ja til en jobb i Labora?

-Syns det hørtes veldig spennende ut å jobb som resepsjonist hos Labora. Her kan jeg utfordre meg selv til noe jeg ikke hadde mye kunnskap om.

 

Vi i Labora er veldig fornøyd med å få Jørunn med oss på laget. Den kunnskapen hun sier at hun manglet ved oppstart har hun virkelig tilegnet seg og hun er trygg, tillitsfull og imøtekommende!