Kundeweben vår er laget for å sikre kvalitet og god innsikt

Ida er kvalitet- og HMS-leder i Labora. Hun er alltid på pletten når man har en problemstilling og har stålkontroll på vårt fagsystem LIMS.

– I 2020 kunne vi endelig juble over å ha på plass et nytt statistikksystem for våre kunder. Vi har selv vært med på utviklingen av systemet og det gjør at vi har kunne gjort tilpasninger som vi mener bidrar til at kundene kjapt kan få et overblikk over sine analyser.

– Kundeweben vår er laget for å sikre kvalitet og god innsikt. Skal vi være en aktør som bygger tillit til jobben vi gjør, så må vi har et godt kvalitetssystem som kunden synes er enkelt og som skaper en ekstra verdi ved det å være kunde hos Labora.

– Det har vært mye jobbing og slit med å få et system som vi kunne være godt fornøyde med på plass, og slik skal det jo gjerne også være, men når vi endelig kunne lande det så var det veldig gjevt å kunne tilby denne innsikten, sier Ida.

Vannverk-kunde og ønsker gratis kurs?

Er du vannverk-kunde i Labora og kunne tenkt deg en gjennomgang av hvordan du henter ut statistikker og rapporter fra LIMS? Meld deg på vårt digitale kurs som går av stabelen torsdag 28.januar klokken 09.00. Kurset varer ikke mer enn en halv time og er gratis for våre kunder.

Påmelding til gjennomgang av LIMS 28.01 kl 0900