Vi er blant Bodøs største selskaper!

Labora avsluttet 2022 med å havne på 91. plass over Bodøs 300 største selskaper. Nå tar vi steget over til nyåret.

Fjoråret bydde på alt fra nye kontrakter til barnehagebesøk, nyansettelser og spennende faglige prosjekter. Sola har omsider snudd, rampenissen og fyrverkeriet er lagt på hylla og Labora ser frem mot enda et fartsfylt år med nye prøver og analyser.

Holder folk og næring trygg

Labora sine detektiver i hvitt bretter opp ermene for et nytt år. Vi skal fortsette å sikre trygge og rene forhold for samarbeidspartnerne våre. I tillegg til analysetjenester arbeider vi i lag med Kurs og Sikkerhet AS, sammen utvikler vi ulike digitale kurs innen fagområdet vårt.

Daglig leder i Labora, Karianne Klippenberg Jakobsen, forteller at selskapet skal fortsette å være en fremoverlent arbeidsplass som tiltrekker seg dyktige folk til nord.

Spennende nysatsinger

–Allerede nå i januar har vi hentet inn Karoline Hasti Rutle fra Bergen. Hun inntar stillingen som prosjektingeniør ved mikrobiologisk avdeling. Hun skal jobbe med å effektivisere og validere nytt analyseutstyr.

Jakobsen avslutter med å fortelle at 2023 blir et spennende år med høyt tempo.

–Vi kommer til å utlyse flere spennende stillinger i 2023 og rigger oss for vekst. Labora har i 20 år vært en viktig kompetansebedrift og vi har bygd opp et tett samarbeid med kundene våre. Vi ser frem til å jobbe med både gamle og nye kunder i året som ligger foran oss.