Rekordmange søkere til ny prosjektstilling!

Over 50 søkere kniver om prosjektstillingen hos Labora, og vi ser frem mot et spennende år med nasjonale satsinger og mer kompetanse på vår mikrobiologiske avdeling. 

I 2021 omsatte Labora for 42 millioner og året før satt vi ny rekord i analyseprøver med 40.000 analyseprøver. Nå ekspanderer vi kompetansen vår og henter inn enda flere detektiver i hvitt. 

Prosjektstillingen er ved Laboras mikrobiologisk avdeling og ble utlyst i november med oppstart fra 1. januar. Stillingen går ut på å ferdigstille prosjekter innenfor automatisering og digitalisering av utstyr inne på avdelingen. Responsen på utlysningen har vært bemerkelsesverdig og en god del av søkerne kommer fra sørligere trakter.  

Enorm interesse

Daglig leder Karianne Jacobsen forteller hun er glad for at selskapet tiltrekker ny kompetanse til nord. 

–Det var enorm interesse. Det var også mange fra andre steder i landet som søkte, og mange som var utdannet fra NTNU. Både folk med master, PhD og andre høyt kvalifiserte søkere. 

Vi er nå helt i sluttfasen av prosessen og Jakobsen forteller at de 50 søkerne først ble kuttet ned til ti, som ble kalt inn på førstegangsintervju, og de ble til fire som ble kalt inn til andregangsintervju. 

–Personen som tilslutt får jobben kan forvente interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Dette er en veldig god stilling for en person som har pågangsmot, selvstendig og ønsker å lære mye. Ikke minst har vi fantastiske kollegaer som sørger for at det er artig på jobb. Nord-Norsk humor og takhøyde er også noe å forvente, avslutter Jakobsen. 

Les mer om saken i Bodø Nu.

 

Labora er Nord-Norges største analyselaboratorium og en verdifull støttespiller til blant annet sjømatnæringen, der vi står for analyser og rådgivning rundt hygiene. I tillegg sikrer vi trygt og rent drikkevannet til flere kommuner i nord. Vi skal holde folk og næring i nord trygge og friske.