Ledig lærlingplass

Labora er Nord-Norges største analyselaboratorium og har laboratorier i Bodø og Tromsø.
Selskapet jobber med analyse av vann, mat og miljø og forurensing. Vi analyserer for eksempel drikkevannet til Bodø Kommune og har ansvar for å sjekke kvaliteten på fisken fra en rekke oppdrettsaktører i Nord-Norge.

Hvilken lærling trenger vi?

Labora har en fysisk resepsjon tilknyttet laboratoriet og det er som en del av denne resepsjonen Labora nå ønsker seg en lærling i kontor- og administrasjonsfaget.

Du vil bli knyttet opp til oppgaver som: generell kundehåndtering, administrering av henvendelser håndtering av innkommende prøver og elektronisk prøveregistrering.

Du bør både drives med å jobbe med digitale verktøy og  praktisk arbeid.

Hva kan vi tilby?

Vi tilbyr en lærerik arbeidshverdag hvor du får jobbe med varierte problemstillinger. Labora har hatt flere lærlinger innom hos oss og er godkjent lærlingsbedrift.

Hos Labora får du muligheten til å se at en utdannelse innen kontor- og administrasjon slettes ikke betyr at du kommer til å jobbe i et typisk kontormiljø. Hos oss blir du en del av en gjeng som kaller seg «detektiver i hvitt» og som går på jobb for å holde folk og næring i nord trygg og frisk.

Ta lærlingetiden din hos Nord-Norges største laboratorium og skap deg en erfaring som vil være gull verdt videre i arbeidslivet.

 

Send en enkel søknad til daglig leder Karianne og fortell hvorfor du er den perfekte lærlingen for oss i Labora.