Rachel – student fra Nord Universitet

Praktikant fra Havsbruksstudier

Siden begynnelsen av januar har Labora vært så heldige å ha Rachel på besøk hos oss. Hun går Havbruksdrift og ledelse ved Nord Universitet, og har vært utplassert hos oss som praktikant. Rachel har stor interesse for fiskehelse og -velferd og har vært en veldig nyttig ressurs for fiskehelseavdelingen å ha med i felt. Med kaffekoppen i hånden og et stort smil, står hun klar 05:45 for å bli med ut på nye eventyr. Som den ekte nordlendingen hun er, er regn, snø og vind ingen hinder for å ha en super dag på sjøen. I løpet av tiden hos oss har Rachel lært ekstremt fort, og blitt mer og mer selvstendig. Hun har blitt en kløpper på prøvetaking, og har god forståelse for fiskens velferd og behov. De lange kjøreturene til og fra anleggene har blitt betydelig kortere med en lystig skravlepartner ved siden av seg.

 

Varierte arbeidsområder

De dagene fiskehelseavdelingen ikke har vært i felt, har Rachel vært å finne på Laboras mikrobiologiske lab. Her har hun laget medier, preparert vannprøver, vedlikeholdt vannbad i tillegg til mye annet. Hun har også blitt sendt ut i felt for å ta prøver til laben. Historien om da hun skulle ta vannprøver fra dusjen på Hurtigruten og spruta ned hele kapteinen vil nok bli fortalt her på Labora flere år fremover.
I tillegg til å være en god ressurs og en person som alltid stiller opp og som alltid vil lære noe nytt, har Rachel vært en enorm gledesspreder.

«Hva skal vi gjøre uten Rachel?» – Anniken
Rachel, du vil bli savnet. Lykke til videre! 😊