Vi skal bli det lokale laboratoriet for hele Nord-Norge

Toril jobber med salg og markedsføring av Labora, og bidrar til at vi skal bli en enda sterkere aktør i nord. Hun er opprinnelig fra Ålesund, men hun kan ikke snike seg unna det at hun har et hjerte som også banker sterkt for Nord-Norge.

– Etableringen av en ny avdeling i Tromsø i fjor høst var på mange måter en skillelinje for oss i Labora. Vi har jo alltid vært en lab som har rettet sine tjenester spesielt mot folk og næring i nord, men med en fysisk tilstedeværelse i to fylker, føler vi at vi stiller enda sterkere for å kunne betjene kundene lengst i nord også.

– Det har vært en spennende prosess, og nå ligger søkelyset på å bygge merkevaren vår nordover i Troms og Finnmark. Vi har allerede flere store, spennende kunder i porteføljen og vi ønsker å kunne bistå enda flere. Løfter vi blikket litt er jo ønsket å være det lokale laboratoriet for hele Nord-Norge.

Logistikk

Toril har i tillegg til salg- og markedsrollen sin i oppgave å finne gode logistikkløsninger for våre nye kunder, og blir stadig mer spisset på nordnorsk geografi og hvordan man frakter en vannprøve fra oppdrettsanlegg langt utenfor allfarvei slik at vi sikrer en akkreditert prøvetakning.

– Vi er hjelpsomme og strekker oss langt for å få til gode og effektive løsninger for kunden. Skal man være en sterk aktør i nord, så må man også ha god logistikk-kompetanse, og det er i tillegg svært nyttig å ha denne kunnskapen knyttet opp mot jobben jeg skal gjøre med salg- og markedsføring.

Ta kontakt

Ønsker du et tilbud på analyser eller lurer du på om logistikken vil fungere?

Ta kontakt med Toril på epost eller telefon