Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

LABORA ER I BEREDSKAP OM KRISEN OPPSTÅR

Alle kan vi oppleve uhell i blant. Noen ganger kan det oppstå uforutsette hendelser som fører til akutte problemstillinger, eller uhell som gjør at du trenger rask assistanse. Det kan være en båt som sitter fast ved en kai på grunn av positive Listeria-prøver, eller stopp i produksjonen etter funn av Salmonella. Det kan være forurensning i nærheten av fiskemerdene dine, noe som gjør at du har behov for vannanalyser; et dusjanlegg fullt av Legionella, eller kanskje du opplever akutt utbrudd av fiskesykdom.

Noen utfordringer kan i verste fall føre til offentlige restriksjoner og økonomiske tap. Da er det godt å ha et stødig laboratorium og en fiskehelsetjeneste i ryggen, og noen som kan komme på kort varsel. Vi kjenner det nordnorske markedet, utfordringene, historikken og det spesielle miljøet og klimaet. Det at kompetansen finnes lokalt i nord, med kort avstand til kundene, er viktig i en beredskapssituasjon. Med 60 års erfaring innen laboratorieanalyser, og mer enn 30 års erfaring innen rådgiving på fiskesykdommer og fiskevelferd, vet vi hva som skal til for å holde folk, fisk og næring trygge og friske i nord.

Trenger du hasteanalyser, rådgivning eller andre akutte tjenester, stiller vi opp når som helst på døgnet, inkludert helger og helligdager (hasteanalyser og arbeid på kveldstid, helg og helligdager vil medføre tillegg i prisen).

  • For akutte analyser hverdager mellom 08 – 15.30, ring oss på 75 56 63 00
  • For akutte analyser som er laboratoriumsrelaterte etter stengetid, kontakt daglig leder Karianne Jakobsen, tlf 91 67 51 04 eller send epost til karianne@labora.no
  • For akutte analyser som er fiskehelserelaterte etter stengetid, kontakt fagleder for fiskehelse, veterinær Eirik Wilkinson tlf. 970 43 836 eller send epost til eirik@labora.no

For å unngå uheldige problemstillinger, hjelper vi deg gjerne med forebyggende tiltak. Skulle vi oppdage og påvise et problem i tidlig fase, veileder vi deg videre i prosessen.