Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

RENT SJØVANN - STORT BRUKSOMRÅDE

Oppdrettsnæringen, fiskeindustrien og i prosessanlegg. Sjøvann avsaltes og brukes også til drikkevann, noe som er blitt viktig i enkelte øysamfunn, offshore og om bord i fartøy.

Rent sjøvann er svært viktig for en optimalproduksjon, og Labora hjelper deg med å sikre kvaliteten på sjøvannet brukt i oppdrett, produksjon og avsaltet til drikkevann. Vi kontrollerer også renset avløpsvann fra prosess og industri, for å sikre godt miljø.

Kunder som etterspør sjøvannanalyse er typisk prosessanlegg i industrien og oppdrettsæringen, som for eksempel bruker sjøvann til videreforedling, ventemerder, sløyemaskiner, filetmaskiner og vannscrubbere.

I laboratoriet vårt blir sjøvann analysert for mange ulike parametere innen mikrobiologi og kjemi. Vi leverer ulike analysepakker tilpasset våre kunder:

  • Ventemerder/slaktemerder som ønsker å kontrollere mikrobiologiske bakterier som termotolerante koliforme og intestinale enterokokker
  • Oppdrettsnæringen som vil ha status på Vibriobakterier og UV
  • Leverer store omfattende kjemiske analysepakker for å kontrollere tungmetaller og miljøgifter i industrien.

 

Ønsker du å vite mer om hvilke parametere vi kan analysere for i sjøvann, ring oss på 75 56 63 00 eller send epost til firmapost@labora.no.

Våre ingeniører kjenner til forskriftene, og kan sammen med kunde utarbeide skreddersydde analysepakker tilpasset bedriftens behov. Vi er også en god analysepartner om du skulle være uheldig å oppleve avvik. Da er vi i beredskap for å løse problemet så effektivt som mulig.

Innsending av prøver:

Prøver som skal analyseres må varsles oss dagen før innsending.

Sender du prøver til oss via post, kan de sendes mandag til torsdag (prøver må være ankommet laboratoriet helst innen 12 timer og senest 22 timer etter prøveuttak).
Du kan også komme innom laboratoriet med prøver i åpningstiden vår (på fredager må prøver være inne før kl 12.00).