Sikkerhet og personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Jeg forstår", samtykker du i bruken av slike teknologier.

RENT SJØVANN - STORT BRUKSOMRÅDE

Oppdrettsnæringen, fiskeindustrien og i prosessanlegg. Sjøvann avsaltes og brukes også til drikkevann, noe som er blitt viktig i enkelte øysamfunn, offshore og om bord i fartøy.

Rent sjøvann er svært viktig for en optimalproduksjon, og Labora hjelper deg med å sikre kvaliteten på sjøvannet brukt i oppdrett, produksjon og avsaltet til drikkevann. Vi kontrollerer også renset avløpsvann fra prosess og industri, for å sikre godt miljø.

Kunder som etterspør sjøvannanalyse er typisk prosessanlegg i industrien og oppdrettsæringen, som for eksempel bruker sjøvann til videreforedling, ventemerder, sløyemaskiner, filetmaskiner og vannscrubbere.

I laboratoriet vårt blir sjøvann analysert for mange ulike parametere innen mikrobiologi og kjemi. Vi leverer ulike analysepakker tilpasset våre kunder:

  • Ventemerder/slaktemerder som ønsker å kontrollere mikrobiologiske bakterier som termotolerante koliforme og intestinale enterokokker
  • Oppdrettsnæringen som vil ha status på Vibriobakterier og UV
  • Leverer store omfattende kjemiske analysepakker for å kontrollere tungmetaller og miljøgifter i industrien.

Vet du hva du ønsker å analysere for? Bestill sjøvannsanalyse.

Ønsker du å vite mer om hvilke parametere vi kan analysere for i sjøvann, ring oss på 75 56 63 00 eller send epost til firmapost@labora.no.

Våre ingeniører kjenner til forskriftene, og kan sammen med kunde utarbeide skreddersydde analysepakker tilpasset bedriftens behov. Vi er også en god analysepartner om du skulle være uheldig å oppleve avvik. Da er vi i beredskap for å løse problemet så effektivt som mulig.